ZARtender ZF2 

De nieuwe ZARtender ZF-2

 

Formenti is er weer in geslaagd, een bijzondere boot te ontwikkelen, Dit keer een jachttender voor max. 6 personen, die aan de verwachtingen van de meest veeleisende jachteigenaar zal voldoen maar ook als compacte FUN boot, de aandacht zal trekken.

Opvallend designkenmerk,zijn de lange zitbanken voorin die plaats bieden aan 4 passagiers en gemakkelijk kunnen worden veranderd in groot zonnedek. Ook de op/instapmogelijkheden zijn doordacht met grote vlakken om gemakkelijk aan boord te komen

 

Binnen de compacte buitenmaten van 3,65 mtr lengte is een volwassen RIB ontstaan die (zoals het iedere ZAR betaamt) vergelijkbaar is met een maat grotere "conventionele" RIB's.

De zit en bergruimte zijn voor een RIB van deze afmetingen ongekend groot en de vaareigenschappen zijn door de ZAR kiel op superieur niveau.

De dikke drijvers en hoge polyester (zij)"schouders" geven een veilig en ruimtelijk gevoel  maar bieden ook bescherming op ruwer water

Kortom,

Spectaculair design,  relatief grote binnenruimte, diepe V-kiel en natuurlijk de kenmerkende luxe afwerking waar ZAR om bekend staat. Met een maximaal (buitenboord) motorvermogen van 60pk is deze junior ZAR tot grote prestaties in staat. Gemakkelijk planeren, waterskieén, maar vooral veilig en comfortabel aan land komen met meerdere personen aan boord.

Lengte 3,65 meter

Breedte 1,98 meter

max. personenaantal 6 

Max. Motorisering  60 pk

Aanbevolen min. motorisering 25 pk

Gewicht 260kg. (+/-10%)

Prijslijst ZARtender ZF 1-2-3-5
Via het contactformulier kunt u een complete "vaarklaar"prijsopgave aanvragen
18ZARTENDER ZF0-1-2-3-5.pdf
Adobe Acrobat document 226.0 KB

*****************ZARtender ZF1 test Lake Michigan USA*******************