ZARtender ZF-1

Formenti is er weer in geslaagd, een bijzondere boot te ontwikkelen, Dit keer een jachttender die aan de verwachtingen van de meest veeleisende jachteigenaar zal voldoen maar ook als compacte FUN boot, de aandacht zal trekken .

 

Binnen de compacte buitenmaten van 3,38 mtr lengte is een volwassen RIB ontstaan die (zoals het iedere ZAR betaamt) vergelijkbaar is met een maat grotere "conventionele" RIB's.

De zit en bergruimte zijn voor een RIB van deze afmetingen ongekend groot en de vaareigenschappen zijn door de ZAR kiel op superieur niveau.

De dikke drijvers en hoge polyester (zij)"schouders" geven een veilig en ruimtelijk gevoel  maar bieden ook bescherming op ruwer water

 

Kortom,

Spectaculair design,  relatief grote binnenruimte, diepe V-kiel en natuurlijk de kenmerkende luxe afwerking waar ZAR om bekend staat. Met een maximaal (buitenboord) motorvermogen van 40pk is deze junior ZAR tot grote prestaties in staat. Gemakkelijk planeren, waterskieén, maar vooral veilig en comfortabel aan land komen met meerdere personen aan boord.

Lengte 3,38 meter

Breedte 1,88 meter

max. personenaantal 5

Max. Motorisering  40 pk

Aanbevolen min. motorisering 20 pk

Gewicht 210kg. (+/-10%)

Brochure ZARtender
Download hier de ZARtender brochure
tender-zf-1.pdf
Adobe Acrobat document 1.5 MB
Prijslijst ZARtender 1-2-3-5
Via het contactformulier kunt u een complete "vaarklaar"prijsopgave aanvragen
18ZARTENDER ZF0-1-2-3-5.pdf
Adobe Acrobat document 226.0 KB